Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Skok Felixa..

haRnasiekRTS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaraz zlecą się dzieci co "szkoda że nie jebnął" "kurde myślałem że się zabije", chociaż sami bali by się wyskoczyć z okna na parterze.

Dobrze że misja się udała, gościu na prawdę ma odwagę, to historyczna chwila. Mam nadzieję że jeszcze nie raz takie coś przeżyje.

Game Over

Opublikowano

Ty serio myślałeś że jebnie w ziemie po kilku latach przygotowywań ?

No a co? Kurwa.. to jest 10lajków.... :< Mógłby chociaż raz ktoś na drzewie wyladowac..

@WhiteBoy

Powiem Ci jedno, ja od zawsze marze by zrobić cos takiego.. skok z samolotu... czy coś w tym stylu... to co on zrobił to i tak jest wykraczajace poza moje mozliwosci wiec nie ma co marzyc... chłop ma jaja.. ale zycie bez zajebistej adrenaliny to nie zycie :)

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

Każdy oczekiwał więcej ale wiadomo było że skok zakończy sie powodzeniem tylko rozbrykane gimby sie rajcowały że sie zabije :3

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Poleciał, wyszedł, wyleciał - i tyle ;).

UP Myślał, że mu nie otworzy się spadochron :P.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

No a co? Kurwa.. to jest 10lajków.... :< Mógłby chociaż raz ktoś na drzewie wyladowac..

Taa... na brzozie :P.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

ważne że misja zakończyła się pozytywnie.

Nie ogarniam jak ktoś pisze szkoda że się nie zabił

a jak wspomniał ktoś tam wyżej ''jakby to był wasza rodzina''?

to też mówilibyście tak?

Ale to nie nasza rodzina ;3

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...